Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

FAQ auto importeren

1. HOE WEET IK DAT IK EEN BETROUWBARE AUTO KOOP?
Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat de auto die u koop is zoals we vooraf met u hebben besproken. Veel import bedrijven laten de auto door een voor u extern bedrijf keuren. Dit kan ook de verkopende dealer zijn (de slager die zijn eigen vlees keurt) en een extern transport bedrijf transporteert dan na goedkeuring de auto naar Nederland. Wij stappen zelf in de vrachtauto om de auto met eigen ogen te bekijken of de auto is zoals met u besproken en wat volgens de dealer aan ons is doorgegeven. Als alles in orde is transporteren we de auto dan meteen zelf naar Nederland. Het bijkomend voordeel is dat er een hoop tijd wordt bespaard omdat we niet van derde afhankelijk zijn inzake het keuren en transporteren. Indien de auto niet is volgens afspraak laten we de auto staan en gaan we voor u op zoek naar een andere auto.

2. KAN IK MIJN HUIDIGE AUTO INRUILEN?
Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om uw huidige auto bij ons in te ruilen. We hebben een groot netwerk van handelaren en dealers waarbij we voor u de beste inruilprijs proberen te bedingen. Ook kunnen we de inruilauto via onze eigen website en diverse andere auto verkoop sites adverteren om te proberen op die manier de auto voor u te verkopen.

3. HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK DE AUTO AFGELEVERD KRIJG?
Vanaf het moment dat u akkoord geeft tot koop van de auto en de daadwerkelijke aflevering dient u rekening te houden met 3 á 4 weken. Deze tijd hebben we echt nodig om alles goed voor u te regelen en de auto tiptop af te leveren. In dit traject zijn we ook afhankelijk van derde zoals de RDW en Douane waar het erg druk kan zijn.

4. WIE LEVERT DE AUTO AAN MIJ AF?
In2cars company zal de auto zelf aan u afleveren op adres Kieënweg 8 in Baarlo. Er bestaat ook de mogelijkheid om de auto bij u thuis of op het werk te laten afleveren.


5. WANNEER MOET IK DE AUTO BETALEN?
De auto dient betaald te zijn op het moment dat u met de auto weg rijdt of bij u geleverd wordt. U mag dit dus kort voor of tijdens de aflevering doen. Het kan zijn dat we u om een kleine aanbetaling vragen maar dit zullen we tijdig met u bespreken.

6. KAN IK DE AUTO OOK MAANDELIJKS BETALEN?
We werken samen met partijen die het gespreid betalen voor u kunnen regelen. Zowel een particuliere als zakelijke betalingsregeling is mogelijk tegen gunstige tarieven. (zie ook -financieren- onder het kopje -diensten- op deze site).

7. KAN IK MIJN AUTO VIA JULLIE VERZEKEREN?
Ook voor uw autoverzekering werken we samen met een goede intermediair die kan meedenken in een autoverzekering die bij u past. (zie ook -verzekeren- onder het kopje -diensten- op deze site)

8. ALS IK BIJ IN2CARS EEN AUTO KOOP WAAR KAN IK DAN NAARTOE VOOR HET ONDERHOUD?
Na aflevering kunt u gebruik maken van de garages waarmee wij samenwerken maar u hebt ook de vrijheid om naar uw eigen garage of de merkdealer te gaan voor onderhoud. 

 

Iedereen zal u verwelkomen ook al hebt u de auto niet bij de betreffende garage of merkdealer gekocht.

9. INDIEN IK EEN AUTO KOOP UIT DUITSLAND HOE VERLOOPT DAN DE FABRIEKSGARANTIE VAN DEZE AUTO?
Omdat het vooral loont om jonge auto’s te importeren zit er vaak nog resterende fabrieksgarantie op de auto die u koopt. De fabrieksgarantie op een auto varieert per merk tussen de twee en de zeven jaar. De fabrieksgarantie wordt verleend door de fabrikant en is geldig in heel Europa. Dus ook met uw geïmporteerde auto kunt u bij de Nederlandse merk dealer terecht voor garantie.

10. WAAR KAN IK NAARTOE VOOR GARANTIE DIE VERLEENT IS DOOR IN2CARS?
Mocht het zo zijn dat u na onze inspectie toch aanspraak moet maken op onze garantie, dan kunt u terecht bij de garages waarmee wij samenwerken. Indien uw eigen garage of merkdealer is aangesloten bij onze garantie verzekering (vaak wel het geval) dan kunt en mag u daar ook naartoe. Het beste kunt u eerst even met ons contact opnemen zodat we u hiermee kunnen helpen wat het beste voor u is.
 

Vragen of interesse?

Morgen Internet – Zorgeloos Light website